Easemax Kvinna Trendiga Frostade Nitar Rund Tå Låg Dold Häl Höga Stövlar Rött

B075TBMZ4V
Easemax Kvinna Trendiga Frostade Nitar Rund Tå Låg Dold Häl Höga Stövlar Rött
 • skor
 • micro
 • syntetisk sula
 • <i>heel height: approximate 1.2 inches;</i> <b>klackhöjd: ungefärliga 1,2 inches;</b> <i>comfy and trendy low hidden heel</i> <b>bekväma och trendiga låg dold klack</b>
 • <i>classic design with solid color;</i> <b>klassisk design med färg;</b> <i>featured round toe, slip-on closure, rivets and high top</i> <b>Dagens rund tå, slip-on stängning, nitar och hög topp</b>
 • <i>fashion and stylish looking;</i> <b>mode och elegant ser;</b> <i>comfortable and durable;</i> <b>bekväma och hållbara;</b> <i>faux suede leather and high quality</i> <b>faux mocka och hög kvalitet</b>
 • <i>slip-resistance and breathable feeling;</i> <b>slip-motstånd och ventilerande känsla;</b> <i>gift for mother, wife, daughter and girlfriend</i> <b>present till mamma, fru, dotter och flickvän</b>
Billigast på nätet
Alltid fri frakt
Beställ online eller via telefon
Butiker
036-460 80
[email protected]
Adidas Man Pharrell Williams Tennis Hu Sportsko Lingrn Lingrn Tacgrn

Näthandlare är skyldiga att ge dig tydlig och korrekt information om dina rättigheter som konsument, såsom 14 dagars ångerrätt eller reklamationstiden på minst 2 år.

Finns det ingen information om dina konsumenträttigheter inom EU? Ingen adress till ODR-plattformen? Leta efter din produkt någon annanstans!

Ser bilderna på webbplatsen oprofessionella ut? Är det något fel med logotypen eller ser bakgrunden konstig ut? Är bilderna av låg kvalitet? Är det omöjligt att zooma in? Kan du bara se en del av bilderna? Det kan vara tecken på att webbplatsen säljer piratkopior.

Piratkopior säljs ofta till ett betydligt lägre pris än vad som anges i den officiella återförsäljarens webbutik. "Om priset är för bra för att vara sant, är det oftast det" är en princip du bör ha i åtanke när du handlar på nätet.

Tveka inte att jämföra priser på flera webbplatser, och ha alltid det totala priset i åtanke. Ingår moms, leveranskostnader, bankavgifter, tull och så vidare?

De flesta av de stora varumärkena ger bara specifika återförsäljare tillstånd att sälja deras produkter. Att beställa produkter från dessa återförsäljare garanterar att produkten du köper är äkta.

Gå till varumärkets officiella webbplats för att kontrollera att webbutiken du tänkt handla från verkligen är en auktoriserad återförsäljare och inte svartlistad.

När du betalar för ett köp på nätet, ska du följa 3 gyllene principer:

Betala alltid på en sida som har säker anslutning. Betala med bankkort. Undvik direkt penningöverföringar

Det finns ingen tydlig definition för renoverade produkter. Är produkten ny eller inte? Det gör en avsevärd skillnad för din garanti och vad du kan förvänta dig av en sådan produkt.

Överväg priset du betalar och jämför det med priset för andra originalprodukter.

Gillar du våra tips? Du kan ladda ner dem. Tipsen finns både som broschyr och som en kortare postervariant i pdf-format.

Donald J Pliner Kvinna Lilian Mocka Och Päls Dagdrivare Svart 290557e

Dr Martens Mens Rigal Mode Gymnastiksko Grafitgrå

Tipsen är en sammanställning från Konsument Europas och ECC-nätverkets rapport The impact of counterfeiting on online consumer rights in Europe som lanserades 15 mars 2017.

Rapporten uppmärksammar riskerna med piratkopiering, konsekvenserna det innebär och innehåller tips hur man kan känna igen piratkopior på nätet.

Stuart Weitzman Kvinnor Ddmoc Björk Pitone Präglade Orm Loafers Lägenheter Skor Storlek 10 M
Mats Lövgren Latasa Kvinna Söt Lolita Cosplay Rosett Ankelrem Plattform Med Hög Kilklack Klänning Pumpar Skor Beige
, Karriär , Polo Ralph Lauren Manar Vaughn Cordura Sneaker Röd
, Okategoriserade
Annons

En genomsnittlig ekonomiorganisation skulle kunna spara 900 000 kronor om året åt sitt företag om arbetssätten blev mer effektiva. Det menar i alla fall Ernst Young i sin rapport ”Hur bidrar din ekonomiorganisation till verksamhetens framgång?”.

Enligt studien, där omkring 100 svenska företag och organisationer med mellan 50 och 100 anställda har intervjuats, går 59 procent av Rieker Mens Mzipper Stövlar Svart Svart
åt till att hantera transaktionsintensiva processer. Detta är processer som hantering av kundfakturor, leverantörsfakturor, manuella verifikationer och löner. Det är också här den största besparingspotentialen finns.

Ekonomiorganisationens fördelning av arbetsuppgifter. Källa: Ernst Young .

Ekonomiorganisationens fördelning av arbetsuppgifter.

Anders Lundkvist är ekonomistyrningskonsult på Ernst Young och har arbetat med studien. Han menar att en stor del av arbetet med att göra de kostsamma processerna enklare handlar om att se över de verktyg företaget redan har och fundera på om de kan användas bättre.

– Ska man prata mindre företag kan det vara så att man inte kopplat ihop lönesystemet med redovisningen. Istället för att bara trycka på en knapp och föra över siffrorna måste någon mata in dem, säger han.

– I större företag kan det vara så att controlleravdelningen eller markandsavdelningen vill ha rapporter uppställda på ett visst sätt, ett sätt som man kan göra i affärssystemet. Men folk gillar Excel, på gott och ont, och i värsta fall knappar man in rapporten från systemet i en Excel-mall för hand, eller så exporterar man från affärssystemet till Excel.

Med rätt användning av tekniska verktygen kan processerna automatiseras. Ett exempel från rapporten är hanteringen av kundfakturor: ”För att realisera besparingspotentialen är det framför allt tre huvudområden som behöver ses över: elektronisk fakturering, ledtider från tecknad order till utförd leverans samt hantering av kundernas kredittider och betalningsplaner”. Enligt rapporten lyckades de företag som i hög grad hanterade sina fakturor elektroniskt bäst med att skapa en effektiv process. I rapporten konstateras också att de företag som använder helintegrerade system får betydande effektiviseringsvinster.

a Hur kan vi hjälpa till?

d Våra tjänster

p Håll kontakten

e Registrera dig

Håll dig uppdaterad

Vi håller dig informerad om våra fantastiska erbjudanden, idé-inspirationer och fina gåvor!

D Om Dobell

 • VISA
 • MasterCard
 • Paypal
 • Bank_se

Villkor | Buganda Mens Flip Flops Lätta Tofflor Mode Sommar Strand Sandaler Svart
| Harleydavidson Mens Abner Sele Boot Svart
| Upphovsrätt © Dobell 2018

© 2018 Dobell

u Tillbaka till toppen